Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45203
Назва: Міжнародні міграційні процеси
Автори: Іващук, І. О.
Стахова, Н. В.
Живко, М. А.
Ключові слова: міграція
міжнародна міграція
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Іващук І. О., Стахова Н. В., Живко М. А. Міжнародні міграційні процеси : навчальний посібник / І. О. Іващук, Н. В. Стахова, М. А. Живко. – Тернопіль. : ЗУНУ. 2022. 204 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник розкриває теоретичні та практичні засади міжнародних міграційних процесів, особливості їх регулювання та вплив на формування міграційної політики країн ЄС. Він відповідає встановленим вимогам щодо організації навчального процесу в ЗУНУ, створює умови для дотримання високих стандартів якості освіти і рекомендується для використання у процесі підготовки фахівців економічних спеціальностей. Структура пропонованого навчального посібника включає плани семінарських занять з дисципліни: «Міжнародні міграційні процеси» для ОС «Бакалавр» – освітньої програми «Міжнародна економіка», перелік індивідуальних семестрових завдань та методичні рекомендації для їх виконання. Навчальний посібник може бути корисним для студентів, аспірантів та здобувачів, які вивчають особливості міжнародних міграційних процесів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45203
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Верстка посібник.pdf2.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.