Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45413
Назва: Перехід до кліматично-нейтральних інновацій підприємств на енергетичному ринку
Інші назви: Transition to climate neutral innovations of enterprises in the energy market
Автори: Борисяк, Олена Володимирівна
Ключові слова: зміна клімату
кліматично-нейтральні технології
декарбонізація енергетики
інноваційний розвиток
кліматична безпека
енергоефективність
енергетична безпека
climate change
climate-neutral technologies
energy decarbonization
nnovative development
climate security
energy efficiency
energy security
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Борисяк, О. В. Перехід до кліматично-нейтральних інновацій підприємств на енергетичному ринку [Текст] / О. В. Борисяк // Інфраструктура ринку. – 2022. – Вип. 67. – С. 92-97.
Короткий огляд (реферат): Консолідація зусиль на національному і міжнародному рівнях для обміну досвідом впровадження кліматично-нейтральних інновацій в енергетиці направлена на зменшення залежності від природних енергетичних ресурсів і сприяння пом’якшенню змін клімату. З огляду на це, стаття присвячена визначенню особливостей інноваційного розвитку підприємств на енергетичному ринку в умовах переходу до кліматичної нейтральності. Розглянуто впровадження кліматично-нейтральних інновацій як способу зміцнення енергетичної безпеки. Запропоновано концептуальну модель інноваційного розвитку енергетичного ринку шляхом переходу до використання кліматично-нейтральних технологій на енергетичних підпри ємствах. Перспективи подальших досліджень полягають у визначенні ресурсної стійкості енергетичних підприємств до впровадження кліматично-нейтральних інновацій, розробці комунікативної моделі міжсегментної взаємодії на енергетичному ринку для забезпечення переходу підприємств енергетики до кліматичної нейтральності на засадах замкненого циклу використання відновлювальних енергетичних ресурсів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45413
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Борисяк.pdf174.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.