Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45649
Назва: Методичні вказівки для проходження переддипломної практики в установах банків студентами 2-го курсу денної та заочної форм навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування», другого (магістерського) рівня вищої освіти ступеня вищої освіти «магістр»
Автори: Чайковський, Я. І.
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для проходження переддипломної практики в установах банків студентами 2-го курсу денної та заочної форм навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування», другого (магістерського) рівня вищої освіти ступеня вищої освіти «магістр» / уклад. Я. І.Чайковський. Тернопіль : ЗУНУ, 2022. 22 с.
Опис: У методичних вказівках розглядаються загальні питання організації, проведення та підведення підсумків переддипломної практики у банківських установах студентів 6-го курсу денної та заочної форм навчання факультету фінансів та обліку ступеня вищої освіти «магістр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа галузі знань 07 «Управління та адміністрування» та страхування» освітньо-професійної програми «Банківська справа».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45649
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПрактМаг2022.pdf404.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.