Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45652
Назва: Фіскальне регулювання зовнішньоекономічної діяльності
Автори: Герчаківський, С. Д.
Сідляр, В. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Герчаківський С. Д., Сідляр В. В. Фіскальне регулювання зовнішньоекономічної діяльності : навч. посіб. – Тернопіль : ТНЕУ, 2020. - 250 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник «Фіскальне регулювання зовнішньоекономічної діяльності» орієнтований на засвоєння студентами концептуальних основ реалізації фіскальної політики держави в міжнародній економічній сфері, визначення засад, принципів, основних інструментів фіскального регулювання зовнішньоекономічної діяльності, прикладних аспектів використання здобутих теоретичних знань. Метою даного посібника є формування у студентів та фахівців у площині регулювання експортно-імпортних операцій комплексу знань, вмінь та навичок, які необхідні для професійної діяльності у митних, податкових і прикордонних органах, а також тих інституцій, які дотичні до переміщення товарів через митний кордон України. Пропоноване видання розраховано на студентів економічних вузів, проте може стати в нагоді аспірантам, здобувачам, викладачам, широкому колу фахівців у сфері фінансів, митної справи та всім, хто цікавиться теорією та практикою використання податкових інструментів регулювання зовнішньоекономічної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45652
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФРЗЕД.pdf3.72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.