Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45654
Назва: Митне адміністрування
Автори: Герчаківський, С. Д.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Тернопіль, Вектор
Бібліографічний опис: Герчаківський С. Д. Митне адмініструванння : навч.-метод. посіб. – Тернопіль : Вектор, 2020. – 328 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник «Митне адміністрування» орієнтований на формування фахових знань та вмінь в питаннях адміністрування митних платежів, забезпечення надійності контролю за своєчасністю, достовірністю, повнотою їх нарахування та сплати, здійснення контрольних процедур в процесі адміністрування митних платежів, уміння дотримуватись вимог податкового та митного законодавства у процесі контролю за переміщенням товарів через митний кордон України. В пропонованому виданні розкрито сучасні тенденції впливу митних важелів на економічні процеси в державі в цілому та зовнішньоекономічну діяльність зокрема. Навчально-методичний посібник може бути рекомендований для безпосереднього використання в навчальному процесі студентами, магістрами економічних спеціальностей, науковцями, державними службовцями митних та податкових органів при виконанні ними функціональних обов’язків, суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності, що здійснюють переміщення товарів через митний кордон України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45654
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
посібник МА.pdf5.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.