Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45887
Назва: Modern Trends in Labor Migration in the Context of Global Challenges.
Автори: Alekseyenko Lyudmyla, Алексеєнко Людмила Михайлівна
Tulai Oksana, Тулай Оксана Іванівна
Алексеєнко Максим Дмитрович, Alekseyenko Maksym
Ключові слова: домогосподарства
військова агресія
фінансова стабільність
рівень життя громадян
відновлення економіки
трудові ресурси
Дата публікації: 2022
Видавництво: Riga, Latvia : “Baltija Publishing”.
Бібліографічний опис: Alekseyenko L. M., Tulai O. I., Alekseyenko M. D. Modern Trends in Labor Migration in the Context of Global Challenges / The Russian-Ukrainian war (2014–2022): historical, political, cultural-educational, religious, economic, and legal aspects : Scientific monograph. Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2022. 1436 p. P. 1-8. DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-223-4-1.
Короткий огляд (реферат): В умовах військової агресії домогосподарства є важливим суб’єктом усіх соціально-економічних трансформацій, що наявні у процесах державного розвитку на національному і регіональному рівнях. Військова агресія збільшує ризики, що загрожують фінансової стабільності в усьому світі, і викликає питання про довгострокові наслідки для країн і ринків. Тому війна, що почалася на тлі вже вповільненого відновлення економіки після пандемії, готується стати випробуванням на міцність для стійкості фінансових ринків і є загрозою для фінансової стабільності. Для досягнення достатнього рівня життя громадян державні регулятори розробляють політику, спрямовану на підвищення якості трудових ресурсів, розвиток і реалізацію трудового потенціалу кожної окремої людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45887
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
colmono_DSPU_CUESC_history_сайт.pdf21.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.