Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/46103
Назва: Фундаментальний та технічний аналізи міжнародних ринків
Автори: Сохацька, О.М.
Панасюк, В.М.
Роговська-Іщук, І.В.
Вінницький, С.І.
Ключові слова: фінансовий ринок
міжнародний фінансовий ринок
ціноутворення
цінні папери
валютний ринок
товарний ринок
Дата публікації: 2022
Видавництво: Тернопіль: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Сохацька О.М., Панасюк В.М., Роговська-Іщук І.В., Вінницький С.І. Фундаментальний та технічний аналізи міжнародних ринків. Тернопіль: ЗУНУ, 2022. 309 с.
Опис: У підручнику викладено теоретичні концепції, зарубіжна та вітчизняна практика використання нових для України видів дослідження міжнародних ринків — фундаментального і технічного аналізів. Розкрито особливості проведення фундаментального аналізу на міжнародних фондових, валютних та товарних ринках. Значна увага приділена методам технічного аналізу, який сьогодні уже досить успішно використовують як потужні компанії, так і фізичні особи- трейдери, а саме: застосуванню графічних методів трендового аналізу ринку, «японських свічок», а також таких математичних методів аналізу як технічних індикаторів та осциляторів. Матеріали підручника допоможуть зрозуміти суть цього складного виду діяльності і підготувати вітчизняних аналітиків для фінансових компаній, інвестиційних та хеджевих фондів, банків, страхових компаній, пенсійних фондів, а також фізичних осіб-підприємців для ефективної роботи на міжнародних ринках у віддаленому доступі в мережі Інтернет. Для студентів економічних та технічних спеціальностей, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, фінансових менеджерів, керівників організацій, всіх, хто намагається створити в Україні ефективний ринок у контексті формування нового світового економічного порядку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/46103
ISBN: 978-966-654-674-9
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФУНДАМЕНТАЛЬНИЙ ТА ТЕХНІЧНИЙ АНАЛІЗИ МІЖНАРОДНИХ РИНКІВ.pdf6.43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.