Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/47314
Назва: Душу й тіло ми положим за нашу свободу: Україна в боротьбі проти збройної агресії Російської Федерації (2014-2018 роки)
Автори: Лазарович, М.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Ічня, Формат
Бібліографічний опис: Лазарович, М. Душу й тіло ми положим за нашу свободу: Україна в боротьбі проти збройної агресії Російської Федерації (2014-2018 роки) [Текст] / М. Лазарович. - Ічня : Формат, 2018. - 340 с.
Короткий огляд (реферат): У новій книзі професора М. Лазаровича викладено короткий огляд російсько-української війни, яка з 2014 р. триває в Україні. Визначено її головні причини і передумови, ідеологічні засади та хід бойових дій. Прослідковано основні етапи насильницької анексії Крим у Росією, окупації нею окремих районів Донецької і Луганської областей, масового вторгнення регулярних військ РФ в Україну. Проаналізовано сутність гібридної війни Росії проти Української держави, типи і способи її здійснення. Значну увагу приділено процесам відродження українського війська, його перемогам та поразкам, ролі волонтерського руху в зміцненні обороноздатності нашої країни. Узагальнено особливості і тенденції реакції міжнародної спільноти на порушення територіальної цілісності та суверенітету України, з’ясовано характер політики санкцій щодо РФ. Виснувано, що російська аґресія стосовно України стала можливою не лише через створення в РФ де-факто нацистського режиму на чолі з В. Путіним, а й завдяки повальній підтримці його дій переважною більшістю громадян Росії. Встановлено попередні наслідки та уроки російсько-української війни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/47314
ISBN: 978-966-1567-52-7
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dushu_i_tilo_my_polozhym_za_nashu_svobodu_Ukraina_v_borotbi_proty_zbroinoi_agresii_Rosiiskoi_Federat.pdf4.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.