Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/47572
Назва: Культурологічні студії
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Культурологічні студії : збірник есе студентів / за ред. Н. І. Білик. – Тернопіль : ЗУНУ, 2021. – 42 с.
Короткий огляд (реферат): У збірнику зібрано есе студентів, учасників наукового гуртка «Культурологічні студії» (керівник – кандидат історичних наук, доцент Білик Надія Іванівна), який функціонує на кафедрі інформаційної та соціокультурної діяльності ЗУНУ впродовж 2018–2021 років. Есе стали результатом наукових досліджень студентів у рамках вивчення дисциплін «Мистецтвознавство» та «Кураторство в культурі та мистецтві». У них висвітлено думки студентів з приводу перегляду художніх виставок і фільмів, узагальнено їх враження від споглядання творів мистецтва в музеях міста Тернополя. За зміст публікацій, достовірність наведених фактичних даних, власних імен і цитат, дотримання стандартів академічної доброчесності повну відповідальність несуть автори.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/47572
Розташовується у зібраннях:КУЛЬТУРОЛОГІЧНІ СТУДІЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КУЛЬТУРОЛОГІЧНІ СТУДІЇ_ ЗБІРНИК ЕСЕ 2021.pdf2.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.