Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/47975
Назва: Циркулярна політика управління відходами
Автори: Крисоватий, А. І.
Зварич, Р. Є.
Зварич, І. Я.
Логойда, Л. С.
Розум, Р. І.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Циркулярна політика управління відходами [Електронний ресурс] : підручник / А. І. Крисоватий, Р. Є. Зварич, І. Я. Зварич [та ін.]. - Тернопіль : ЗУНУ, 2023. - 460 с.
Короткий огляд (реферат): Підручник «Циркулярна політика управління відходами» є фундаментальним виданням, що висвітлює сучасний стан ефективного використання ресурсів, процес управління та поводження з відходами і відповідає змісту програми дисципліни. Особливістю підручника є акцентування уваги на теоретико-концептуальному базису формування глобальної циркулярної економіки. Окрім розкриття детермінант формування глобальної інклюзивної циркулярної економіки, досліджено орієнтири побудови глобального інклюзивного циркулярного суспільства. Ґрунтовно висвітлено методологію системного аналізу глобальної інклюзивної циркулярної економіки, проаналізовано просторово-компонентну структуру та динаміку торгівлі відходами в секторально-просторовому вимірі. Обґрунтовано реалізацію бізнес-смартмоделей в циркулярних містах через циркулярні ланцюги створення доданої вартості та «податкові зміщення». Адаптовано модель глобальної інклюзивної циркулярної економіки до реалій України та обґрунтовано шляхи реалізації її стратегічних пріоритетів в Дорожній карті. Розглянуто світовий досвід процесу утилізації автомобільних транспортних засобів та напрацьовано шляхи зменшення її негативного впливу на навколишнє природне середовище. Проаналізовано існуючі підходи щодо розробки та валідації методів аналізу антигіпертензивних активних фармацевтичних інгредієнтів в лікарських засобах та біологічних рідинах. Підручник призначений, у першу чергу, для студентів, аспірантів та викладачів вищих закладів освіти, а також практикуючих фахівців у сфері управління відходами. Він безумовно також буде корисним для фахівців сфери економіки, менеджменту та міжнародних відносин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/47975
ISBN: 978-966-654-685-5
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПІДРУЧНИК ЦИРКУЛЯРНА ЕКОНОМІКА.pdf7.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.