Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48108
Назва: Підвищення конкурентоздатності молокопереробних підприємств регіону : теорія і практика
Автори: Сеник, Ю. І.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Сеник, Ю. І. Підвищення конкурентоздатності молокопереробних підприємств регіону : теорія і практика [Текст] : монографія / Ю. І. Сеник. - Тернопіль : ЗУНУ, 2022. - 474 с.
Короткий огляд (реферат): В умовах трансформації ринкових відносин змінюються і теорії, що визначають підходи для забезпечення конкурентоспроможності підприємст на національному та світовому ринку. З огляду на те, що компанії все більше зміщюють акцент в сторону екстенсивного розвитку, який передбачає збільшення ефективності роботи без змін у штаті працівників та розширення виробничих площ, все нагальніше постаєпитання аналізу закордонних практик та, що найголовніше, їх адаптація до виробничих потужностей українських компаній.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48108
ISBN: 978-966-654-689-3
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Senuk.pdf6.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.