Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/4815
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолинець, Віктор Іванович-
dc.contributor.authorГордополова, Наталя Василівна-
dc.date.accessioned2016-11-16T08:04:18Z-
dc.date.available2016-11-16T08:04:18Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationВолинець В.І. Автоматизований облік запасів підприємств громадського харчування / В.І. Волинець, Н.В. Гордополова // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Економіка». – 2010. – Спеціальний випуск 29 (частина 1). – С. 17-22.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/4815-
dc.description.abstractНа підставі аналізу складу господарських операцій та бухгалтерських проведень з обліку запасів підприємств громадського харчування та аналізу засобів інформаційної системи автоматизованого бухгалтерського обліку «1С: Бухгалтерія» для реєстрації цих господарських операцій були визначені та реалізовані необхідні зміни у їхній структурі та алгоритмах функціонування, що дозволяє застосовувати інформаційну систему автоматизованого бухгалтерського обліку «1С: Бухгалтерія» не лише на виробничих і торговельних підприємствах, а й на підприємствах громадського харчування.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherУжгородський національний університетuk_UA
dc.titleАвтоматизований облік запасів підприємств громадського харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NVUU_2010_29.pdfАвтоматизований облік запасів підприємств громадського харчування1.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.