Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/4815
Назва: | Автоматизований облік запасів підприємств громадського харчування |
Автори: | Волинець, Віктор Іванович Гордополова, Наталя Василівна |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Ужгородський національний університет |
Бібліографічний опис: | Волинець В.І. Автоматизований облік запасів підприємств громадського харчування / В.І. Волинець, Н.В. Гордополова // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Економіка». – 2010. – Спеціальний випуск 29 (частина 1). – С. 17-22. |
Короткий огляд (реферат): | На підставі аналізу складу господарських операцій та бухгалтерських проведень з обліку запасів підприємств громадського харчування та аналізу засобів інформаційної системи автоматизованого бухгалтерського обліку «1С: Бухгалтерія» для реєстрації цих господарських операцій були визначені та реалізовані необхідні зміни у їхній структурі та алгоритмах функціонування, що дозволяє застосовувати інформаційну систему автоматизованого бухгалтерського обліку «1С: Бухгалтерія» не лише на виробничих і торговельних підприємствах, а й на підприємствах громадського харчування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/4815 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NVUU_2010_29.pdf | Автоматизований облік запасів підприємств громадського харчування | 1.2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.