Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48422
Назва: Роль документаційного забезпечення в процесі управління корпоративними правами телекомунікаційних підприємств
Автори: Патряк, Олександра Тарасівна
Ключові слова: документаційне забезпечення
документи
корпоративні права
корпоративні системи
телекомунікаційні підприємства
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Патряк, О. (2020).Роль документаційного забезпечення в процесі управління корпоративними правами телекомунікаційних підприємств . Молодий вчений, (3 (79)), 315-319.
Короткий огляд (реферат): Дана стаття присвячена дослідженню і розробці комплексного документаційного забезпечення в процесі управління корпоративними правами, що сприятиме посиленню прозорості діяльності телекомунікаційних підприємств і підвищенню їх інвестиційної привабливості. Здійснено спробу розглянути і конкретизувати різні види документів пов’язаних з корпоративними правами з урахування етапів життєвого циклу та їх інформаційну місткість. За результатами проведеного дослідження обґрунтовано, що їх розробка та рекомендації щодо способу подання, повинні відповідати запитам користувачів, бути доцільними, відповідати критерію ефективності та характеризуватися достатнім рівнем уніфікації. Виявлено складний багатоетапний процес реєстрації чи анулювання корпоративних прав, тобто, високий рівень бюрократизації даних процесів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48422
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1646.pdf235.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.