Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48437
Назва: ДЕОНТОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД У РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНО-КОМУНІКАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ КЕРІВНИКІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ
Автори: Яблонська, Наталя Мирославівна
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Яблонська, Н., & Галюк, О. (2021). ДЕОНТОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД У РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНО-КОМУНІКАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ КЕРІВНИКІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ. Наукові проєкти соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ, 254-256.
Короткий огляд (реферат): Основна глобально-історична особливість XXI століття полягає в переході суспільних формацій високорозвинених країн від постіндустріального до інформаційного суспільства. Тому в сучасному світі основним стратегічним ресурсом і людським капіталом будь-якої держави є не просто знання, а, в першу чергу, рівень інформаційно-комунікативного, інтелектуально-креативного розвитку його членів. Звідси зрозумілі високі вимоги, що пред’являються державою і суспільством до утворення, основним завданням якого є підготовка сучасно освічених, інформаційно-компетентних, моральних, комунікативно культурних, підприємливих людей, які здатні до співпраці, можуть самостійно приймати рішення, мають почуття відповідальності за долю країни, її соціальноекономічне та соціокультурне процвітання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48437
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник-254-256.pdf601.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.