Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48695
Назва: Особливості діяльності головного управління державної служби України по питаннях безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у волинській області
Автори: Лозовицька, Надія Сергіївна
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Лозовицька, Н. С. Особливості діяльності головного управління державної служби України по питаннях безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у волинській області [Текст] / Надія Сергіївна Лозовицька // Фінансове забезпечення сталого розвитку : зб. наук. праць каф. фінансів ім. С. І. Юрія Західноукраїнського національного університету. – Тернопіль : ЗУНУ, 2022. – Вип. 2. – С. 163-166.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48695
Розташовується у зібраннях:ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лозовицька Надія.pdf681.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.