Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48813
Назва: Актуалізація застосування обліково-аналітичного інструментарію стратегічного вибору в умовах воєнного стану
Автори: Бруханський, Руслан Феоктистович
Ключові слова: Управління
Стратегія
Обліково-аналітичне забезпечення
Стратегічний вибір
Воєнний стан
Дата публікації: 3-лис-2023
Видавництво: Київ: ННЦ «ІАЕ»
Бібліографічний опис: Бруханський Р. Ф. Актуалізація застосування обліково-аналітичного інструментарію стратегічного вибору в умовах воєнного стану / Облік діяльності бізнесу в умовах воєнного стану: новації - 2023: збірник матеріалів Першого бухгалтерського воркшопу-стажування (26.10.2023-03.11.2023 р., м. Київ, ТДВ «Інститут обліку і фінансів», ГО «Федерація аудиторів, бухгалтерів та фінансистів АПК України»). Київ: ННЦ «ІАЕ», 2023. С. 18-19.
Короткий огляд (реферат): Традиційна модель управління, побудована на засадах стабільності та довгострокового планування, виявилась абсолютно непридатною для сучасних умов воєнного стану. Одним із найбільш проблемних аспектів діяльності підприємств в умовах війни є обліково-аналітичне забезпечення раціонального вибору тактичних і стратегічних векторів розвитку. За вказаних обставин доцільно застосовувати адаптивний підхід, в основі якого – ідентифікація та сприйняття об’єктивного існування критичного зовнішнього середовища, відповідно до трансформації якого відбувається перегляд стратегій підприємства та системи його обліково-аналітичного забезпечення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48813
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник тез_воркшоп_26.10-03.11.2023_ІОФ.pdf1.95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.