Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48869
Назва: Методичні рекомедації для практичних занять з дисципліни «Література зарубіжних країн (Німецькомовна література)»
Автори: Паничок, Тетяна
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Література зарубіжних країн (німецькомовна література) [Текст] : метод. рек. для практ. роб / уклад. Т. В. Паничок. - Тернопіль : ЗУНУ, 2023. - 46 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомедації об'єднують в собі художні тексти, наукові статті, довідковий матеріал і методичні рекомендації, які допоможуть краще зрозуміти і аналізувати німецькомовну літературу з різних періодів - від героїчного епосу середніх віків до сучасності. Вони надають можливість не лише ознайомитися з важливими літературними творами та авторами, але і розвивати ваші аналітичні, критичні та мовні навички. Мета методичних рекомедації - надати можливість студентам, які вивчають німецьку мови, отримати глибоке розуміння основних закономірностей розвитку літератури цієї країни, поглибити свої теоретичні знання, та удосконалити практичні навички володіння моврю. Вони також сприяють організації ефективного навчання, аудиторних занять та самостійної роботи студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48869
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.