Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49138
Назва: Методичні вказівки, матеріали та завдання для самостійної роботи (польська мова)
Автори: Юрчишин, Т. В.
Ключові слова: польська мова
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Методичні вказівки, матеріали та завдання для самостійної роботи (польська мова) [Текст] / уклад. Т. В. Юрчишин. - Тернопіль : ЗУНУ, 2023. – 38 с.
Короткий огляд (реферат): «Методичі вказівки, матеріали та завдання для самостійної роботи (польська мова)» призначені для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” денної форми навчання. Методична розробка спрямована на активізацію самоосвітньої навчально-пізнавальної діяльності студентів відповідно до Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти та вимог Програми з навчальної дисципліни. Вона містить неадаптовані художні тексти польських письменників, які супроводжуються комплексом різноманітних вправ, що інтегрують граматичний та лексичний матеріал. Запропоновані форми роботи передбачають раціональний і послідовний розподіл навчального матеріалу і сприяють збагаченню словникового запасу та культурної компетенції студентів, тренуванню пам’яті та уваги, розвитку критичного й аналітичного мислення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49138
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
самост. роб. студ.pdf421.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.