Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49773
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТурчин, Олег-
dc.date.accessioned2024-03-10T10:46:27Z-
dc.date.available2024-03-10T10:46:27Z-
dc.date.issued2023-05-10-
dc.identifier.citationТурчин Олег. Інноваційні технології аграрного, переробного та харчового виробництва. Освіта, наука, бізнес: сучасний стан, проблеми та перспективи: матеріали ХІ Національної науково-практичної конференції [Тернопіль, 10 травня 2023 р.]. Тернопіль: ФОП Осадца Ю. В., 2023. С. 42.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49773-
dc.titleІнноваційні технології аграрного, переробного та харчового виробництваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ХІ Національна науково-практична конференція «Освіта, наука, бізнес: сучасний стан, проблеми та перспективи»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Турчин Олег.pdf112.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.