Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49853
Назва: Впровадження нових видів послуг у закладі ресторанного господарства певного концептуального спрямування
Автори: Ковальчук, Галина Русланівна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Ковальчук, Г. Р. Впровадження нових видів послуг у закладі ресторанного господарства певного концептуального спрямування : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Галина Русланівна Ковальчук ; наук. керівник к.е.н. О. Я. Гугул. Тернопіль : ЗУНУ, 2021. 58 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота Впровадження нових видів послуг у закладі ресторанного господарства певного концептуального спрямування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49853
Розташовується у зібраннях:2020-2021 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковальчук Г.pdf10.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.