Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49855
Назва: Удосконалення управління персоналом готельно-ресторанного підприємства
Автори: Левчук, Віра Валеріївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Левчук, В. В. Удосконалення управління персоналом готельно-ресторанного підприємства : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Віра Валеріївна Левчук ; наук. керівник к.е.н. Б. А. Камінський. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 60 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота Удосконалення управління персоналом готельно-ресторанного підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49855
Розташовується у зібраннях:2022-2023 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Левчук В. ГРС-41.pdf10.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.