Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49856
Назва: VIP кейтеринг особливості та актуальні проблеми розвитку в сучасних умовах
Автори: Льотковська, Вікторія Євгенівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Льотковська, В. Є. VIP кейтеринг особливості та актуальні проблеми розвитку в сучасних умовах : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Вікторія Євгенівна Льотковська ; наук. керівник к.е.н. О. Я. Гугул. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 92 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота VIP кейтеринг особливості та актуальні проблеми розвитку в сучасних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49856
Розташовується у зібраннях:2022-2023 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Льотковська ГРС-41.pdf15.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.