Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50093
Назва: Система автоматизованого управління каскадом мікро-ГЕС на базі SCADA
Інші назви: System of automated control of micro-hydroelectric cascade based on SCADA
Автори: Когут, Ігор Романович
Ключові слова: система автоматизованого управління
мікро-гес
SCADA
system of automated management
micro-hesp
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Когут, І. Р. Система автоматизованого управління каскадом мікро-ГЕС на базі SCADA = System of automated control of micro-hydroelectric cascade based on SCADA : кваліфікаційна робота : спец. 151 – автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології освітньо-професійна програма – автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / Ігор Романович Когут ; наук. керівник к.т.н., доц. А. І. Сегін. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 87 с.
Короткий огляд (реферат): Робота виконана на 72 сторінках та містить 35 рисунків, 3 таблиць, 27 джерел за переліком посилань. Мета кваліфікаційної роботи – розроблення загальної структури системи автоматизованого управління каскадом мікро-ГЕС та її програмного забезпечення на базі SCADA. Результати роботи. Розроблено базовий проект системи автоматизованого управління мікро-ГЕС, який можна використати та адаптувати для реально діючих МГЕС. Основна ідея проекту полягає в створенні єдиної САУ, яка дозволяє консолідувати інформацію та керувати територіально розподіленими МГЕС з одного диспетчерського пункту і надавати можливість працювати кожній МГЕС в автономному режимі. Рекомендації по використанню результатів роботи. Результати кваліфікаційної роботи можуть бути використані для модернізації діючих МГЕС для підвищення ефективності їх роботи та зменшенню витрат на обслуговування, а також стати основою для розробки нових проектів МГЕС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50093
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Когут_I.pdf2.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.