Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50101
Назва: Управлінський облік бізнес-процесів в ІТ-компаніях
Інші назви: Management Accounting of Business Processes in ITCompanies
Автори: Папінко, Андрій Іванович
Ключові слова: облікова інформація;
бізнес-процеси;
диджиталізація;
інформаційне забезпечення;
управлінський облік;
стратегічний управлінський облік;
управлінська звітність
Індустрія 4.0;
ІТ-компанії;
ІСТ-індустрія;
елементи витрат;
цифрова економіка;
цифрова економіка;
фінансові та нефінансові показники;
технології
Дата публікації: 2024
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Папінко А. І. Управлінський облік бізнес-процесів в ІТ-компаніях. – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. - Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 071 – Облік і оподаткування (галузь знань 07 – Управління та адміністрування) – Західноукраїнський національний університет, Тернопіль, 2024.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна наукова праця є комплексним дослідженням наукової проблеми – формування інформації про бізнес-процеси ІТ-компаній в управлінському обліку. Зокрема, у роботі удосконалено способи й методи створення інформації про діяльність компанії за бізнес-процесами в управлінському обліку та надано рекомендації щодо аналізу бізнес-процесів в IT-компаніях. В роботі запропоновано методичний підхід до розроблення та впровадження системи управлінського обліку бізнес-процесів в ІТ-компаніях, що передбачає створення інформації про функціонування бізнес-процесів, які охоплюють усі ключові аспекти діяльності компанії, включаючи фінансові, виробничі, технічні та інші процеси. Визначено основні облікові категорії бухгалтерського управлінського обліку, досліджено нові поняття облікової науки пов'язані з управлінським обліком бізнес-процесів IT-компаній, розкрито специфічні принципи діяльності IT-компаній на різних етапах за бізнеспроцесами на основі розвитку інформаційних аспектів теорії прийняття рішень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50101
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dis Papinko А.pdf4.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.