Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50184
Назва: Алгоритм формування рівнів довіри до методів аутентифікації
Інші назви: Algorithm for Establishing Trust Levels for Authentication Methods
Автори: Йовбак, Андрій Павлович
Ключові слова: рівень довіри
аутентифікація
ідентифікація
суб’єкт доступу
безпека
trust level
authentication
identification
subject access
security
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Йовбак, А. П. Алгоритм формування рівнів довіри до методів аутентифікації = Algorithm for Establishing Trust Levels for Authentication Methods : кваліфікаційна робота : спец. 125 – кібербезпека освітньо-професійна програма – кібербезпека / Андрій Павлович Йовбак ; наук. керівник к.т.н., доц. П. В. Басістий. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 69 с.
Короткий огляд (реферат): Випускна кваліфікаційна робота на тему „Алгоритм формування рівнів довіри до методів аутентифікації” на здобуття освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності 125 „Кібербезпека” освітньо-професійної програми «Кібербезпека» написана обсягом 82 сторінки і містить 12 ілюстрацій, 7 таблиць, 1 додаток та 31 джерело за переліком посилань. Метою випускної кваліфікаційної роботи є розробка алгоритмів для формування рівнів довіри до методів аутентифікації.. Методи дослідження. Мeтoди моделювання, методи аутентифікації, методи формування критеріїв оцінювання. Результати дослідження. Здiйcнeнo огляд та аналіз нормативно-правових документів, які регламентують процеси ідентифікації та аутентифікації, що дозволило розробити методику формування рівнів довіри. На основі запропонованої методики розроблено класифікацію засобів та систем автентифікації суб'єктів доступу, що дозволило змоделювати процеси аутентифікації для дослідження надійності та безпеки її результатів. На основі основних характеристик процесу аутентифікації суб'єктів доступу розроблено інфраструктуру довіри під час аутентифікації, що дозволило оцінити рівні довіри до результатів аутентифікації. Розроблено алгоритми для формування рівнів довіри до методів аутентифікації. Результати роботи можуть успішно застосовуватися для формування рівнів довіри до методів аутентифікації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50184
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Йовбак_робота.pdf1.6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.