Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50192
Назва: Безпека авторизації в мобільному телефоні за допомогою ключа NFC
Інші назви: Security of Mobile Phone Authorization Using NFC Key
Автори: Маленко, Дмитро Анатолійович
Ключові слова: авторизація
безпека
NFC
authorization
security
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Маленко, Д. А. Безпека авторизації в мобільному телефоні за допомогою ключа NFC = Security of Mobile Phone Authorization Using NFC Key : кваліфікаційна робота : спец. 125 – кібербезпека освітньо-професійна програма – кібербезпека / Дмитро Анатолійович Маленко ; наук. керівник к.т.н., доц. Н. Г. Яцків. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 83 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота на тему «Безпека авторизації в мобільному телефоні за допомогою ключа NFC» на здобуття освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності 125 «Кібербезпека» освітньо-професійної програми «Кібербезпека» написана обсягом 96 сторінок і містить 86 ілюстрацій, 3 таблиці, 2 додатки та 30 джерел за переліком посилань. Метою кваліфікаційної роботи є згрупування наявних даних, а також отримання додаткової інформації про фізичні та практичні нюанси реалізації методу авторизації користувачів з використанням технології NFC. Методи досліджень. Для оцінки працездатності додатку використовувалася налагоджувальна інформація з додатку, яка виводилася за допомогою бібліотеки Log в консолі під час роботи додатку. Для тестування використовувалися наступні показники: кількість символів у паролі, швидкість авторизації користувача, дані опитування, проведеного після тестування методів авторизації користувачів, як зазначено вище. Результати дослідження: були виявлені переваги та недоліки всіх представлених методів авторизації користувачів. Результати роботи можуть бути застосовані при розробці власного додатку з перспективою використання технології NFC.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50192
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Маленко.pdf3.53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.