Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50199
Назва: Захищена система зберігання даних на основі надлишкової системи залишкових класів та хмарних сервісів
Інші назви: Secure Data Storage System Based on Redundant Residue Class and Cloud Services
Автори: Шестерина, Сергій Вадимович
Ключові слова: криптографія
криптоаналіз
прості числа
надлишкова система залишкових класів
шифрування
cryptography
cryptanalysis
primes
redundant system of residual classes
encryption
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Шестерина, С. В. Захищена система зберігання даних на основі надлишкової системи залишкових класів та хмарних сервісів = Secure Data Storage System Based on Redundant Residue Class and Cloud Services : кваліфікаційна робота : спец. 125 – кібербезпека освітньо-професійна програма – кібербезпека / Сергій Вадимович Шестерина ; наук. керівник к.т.н., доц. Н. Г. Яцків. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 85 с.
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на тему “Захищена система зберігання даних на основі надлишкової системи залишкових класів та хмарних сервісів” зі спеціальності 125 – кібербезпека написана обсягом 86 сторінок і містить 19 ілюстрацій, 1 додаток та 27 джерел за переліком посилань. Робота присвячена розробці та аналізу інноваційної інфраструктури для забезпечення безпеки, доступності та надійності зберігання важливої інформації. Дана робота меті розробку та вивчення інноваційного підходу до забезпечення безпеки, надійності та конфіденційності зберігання важливої інформації. Робота передбачає створення системи, яка використовує концепцію надлишковості залишкових класів для забезпечення надійності та конфіденційності інформації та інтеграція хмарних сервісів для резервного копіювання та додаткового шару безпеки. У магістерській роботі використана комплексна методологія досліджень, охоплююча різноманітні наукові та технічні підходи для вивчення, розробки та оцінки захищеної системи зберігання даних. Результати роботи можуть бути корисними для організацій, які працюють з важливою та конфіденційною інформацією, а також для дослідників, що цікавляться вдосконаленням сучасних методів захисту даних. Запропонована система може слугувати як базис для розробки та впровадження високопродуктивних та безпечних засобів зберігання інформації в сучасному цифровому середовищі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50199
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Шестерина.pdf4.18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.