Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50479
Назва: Аграрна сфера: інформаційне забезпечення міжнародної координації проєктів відновлення.
Автори: Алексеєнко Людмила Михайлівна, Alekseyenko Lyudmyla
Тулай Оксана Іванівна, Tulai Oksana
Ключові слова: проєкт
фінансові інструменти
місцеве самоврядування
фінансові інвестиції
організовані товарні ринки
інвестиційний клімат
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Тулай О. І., Алексеєнко Л. М. Аграрна сфера: інформаційне забезпечення міжнародної координації проєктів відновлення. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс]: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Харків, 2 лист. 2023 р.). Харків, 2023. С. 81–82.
Короткий огляд (реферат): Проєкти відновлення економіки мають стати важливими структурними елементами у формуванні ринку проєктів. Програма розвитку ООН та Міністерство відновлення масштабують проєкти відбудови в різних регіонах України і співпрацюють у технічній підтримці відбудови; активізації цифровізації процесів реконструкції, розвитку та моніторингу у сфері регіонального розвитку; посиленні потенціалу місцевого самоврядування в реалізації інфраструктурних проєктів, зокрема в агропродовольчій сфері. Вектори відновлення економіки мають ґрунтуватися на таких підходах: розвитку господарського комплексу на середньо- і довгостроковий період із балансуванням міжгалузевих зв’язків і ресурсів; розширення переліку фінансових інструментів для стимулювання залучення міжнародних донорів, іноземних і приватних інвестицій; встановлення переліку основних критеріїв для відбору проєктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50479
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_02.11.2023_Харків.pdf431.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.