Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/51238
Назва: Дискримінантний аналіз міжнародного іміджу 2022 у контексті воєнного вторгнення російської федерації в Україну
Автори: Ковальчук, Оксана
Березька, Катерина
Ключові слова: міжнародний імідж
дискримінантна модель
воєнне вторгнення російської федерації в Україну
м’яка сила
жорстка сила
геополітичні ризики
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Ковальчук, О. Дискримінантний аналіз міжнародного іміджу 2022 у контексті воєнного вторгнення російської федерації в Україну [Текст] / Ольга Ковальчук, Катерина Березька // Журнал європейської економіки. – 2022. – Т. 21, № 3. – С. 248-276.
Короткий огляд (реферат): Для забезпечення ефективної конкуренції за глобальні ресурси країни світу створюють міжнародний імідж, від якого залежить їх вплив на міжнародній арені. На цей бренд впливають політика, управління та соціальноекономічний розвиток. Привабливість національних брендів – це необхідна умова конкурентоспроможності держави. Досліджено глобальні ризики сприйняття національного бренду як вагомого вимірника привабливості держави в контексті війни російської федерації (рф) з Україною. На основі складових вагомого вимірника позитивної репутації країни Глобальний Індекс М’якої Сили (ГІМС) 2022 для 120 країн світу побудовано дискримінантну модель для визначення вагомих факторів, що впливають на рівень сприйняття конкурентоспроможності держави та оцінювання геополітичних ризиків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/51238
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 21 (№3) Вересень 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КОВАЛЬЧУК.PDF521.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.