Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/52080
Назва: Пріоритетні реформи регулювання боргових зобов’язань: концепти МВФ.
Автори: Алексеєнко Людмила Михайлівна, Alekseyenko Lyudmyla
Ключові слова: державний борг
дефіцит бюджету
боргова політика
фінансові активи
політичний ризик
бізнес-процеси
Дата публікації: 2024
Видавництво: Київ-Одеса: Знання України.
Бібліографічний опис: Алексеєнко Л. М. Пріоритетні реформи регулювання боргових зобов’язань: концепти МВФ. Основні напрями забезпечення соціальної безпеки людини в умовах війни та повоєнного відновлення: матеріали круглого столу 2-3 липня 2024р. / за заг. ред. проф. З.С. Варналія. Київ-Одеса: Знання України, 2024. 100 с. С. 5–7.
Короткий огляд (реферат): В умовах діджиталізації пріоритетні економічні реформи визначають трансформацію національних економік й суспільства. Міжнародний валютний фонд (МВФ) створений для забезпечення фінансової стабільності та сприяння економічному зростанню в країнах-членах. Його функція моніторингу стала центральною в дослідженні економічних умов та розробці рекомендацій щодо реалізації політик стабільності. У перспективі МВФ приділятиме увагу скороченню гендерних розривів в доступі до ринку праці і фінансів, що може сприяти зростанню продуктивності та економічній стабільності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/52080
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_02-03.07.2024_Київ-Одеса.pdf938.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.