Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/52083
Назва: Облік та кібербезпека
Автори: Муравський, Володимир
Ключові слова: система обліку;
кібербезпека підприємства;
облікова інформація;
облік;
обліковий аутсорсинг;
кіберризики
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Муравський, Володимир. Облік та кібербезпека [Електронний ресурс] : монографія / Володимир Муравський. - Тернопіль : ЗУНУ, 2023. - 201 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії досліджено теоретичні та прикладні аспекти розвитку бухгалтерського обліку у контексті забезпечення кібербезпеки підприємств. Систему бухгалтерського обліку позиціоновано як важливий елемент організації економічної та інформаційної безпеки підприємств. Удосконалено класифікацію кіберризиків у бухгалтерському обліку та користувачів облікової інформації з метою запобігання і усунення кіберзагроз. Розроблено методику обліку окремих облікових об’єктів з використанням комп’ютернокомунікаційних технологій для кіберзахисту підприємств. Досліджено особливості організації обліку для забезпечення ефективної кібербезпеки підприємств. Монографія є перекладом з англійської мови авторського оригінального видання від 2021 року. Монографія буде корисною для фахівців з бухгалтерського обліку та кібербезпеки, науковців, викладачів, аспірантів, докторантів, студентів економічних і технічних спеціальностей та всіх, хто цікавиться перспективами цифровізації обліку, контролю, управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/52083
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Муравський В.В. - Облік та кібербезпека.pdf5.57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.