Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9937
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКостецька, Наталія Іванівна-
dc.date.accessioned2017-01-26T19:14:45Z-
dc.date.available2017-01-26T19:14:45Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКостецька Н.І. Формування стратегії зниження витрат хлібопекарських підприємств з використанням ключових компетенцій / Костецька Н.І. // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 3(6). – С. 199–203.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9937-
dc.description.abstractУ статті обґрунтовано необхідність використання ключових компетенцій підприємства у процесі формування стратегії зниження витрат. Визначено можливості їх виявлення на основі вартісного ланцюга виробництва хлібобулочних виробів для підвищення конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств.uk_UA
dc.subjectключові компетенціїuk_UA
dc.subjectвартісний ланцюгuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectстратегія зниження витратuk_UA
dc.subjectхлібопекарські підприємстваuk_UA
dc.titleФормування стратегії зниження витрат хлібопекарських підприємств з використанням ключових компетенційuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sre_2011_3.pdf236.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.