Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9937
Назва: | Формування стратегії зниження витрат хлібопекарських підприємств з використанням ключових компетенцій |
Автори: | Костецька, Наталія Іванівна |
Ключові слова: | ключові компетенції вартісний ланцюг стратегія витрати стратегія зниження витрат хлібопекарські підприємства |
Дата публікації: | 2011 |
Бібліографічний опис: | Костецька Н.І. Формування стратегії зниження витрат хлібопекарських підприємств з використанням ключових компетенцій / Костецька Н.І. // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 3(6). – С. 199–203. |
Короткий огляд (реферат): | У статті обґрунтовано необхідність використання ключових компетенцій підприємства у процесі формування стратегії зниження витрат. Визначено можливості їх виявлення на основі вартісного ланцюга виробництва хлібобулочних виробів для підвищення конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9937 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sre_2011_3.pdf | 236.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.