Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10659
Назва: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємницьких структур та продукції в АПК |
Інші назви: | The ways of increasing competitiveness of enterprises and merchandise in AIC |
Автори: | Погріщук, Борис Васильович |
Ключові слова: | агропромисловий комплекc конкурентоспроможність ринкові умови господарювання |
Дата публікації: | 2002 |
Видавництво: | Наукові записки ТДПУ ім. В.Гнатюка |
Бібліографічний опис: | Наукові записки ТДПУ ім. В.Гнатюка. Серія: економіка. – 2002. – Вип. 10. – С. 176-178 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто вплив факторів на формування конкурентноспроможності продукції аграрної сфери економіки. Запропоновано основні шляхи підвищення конкурентноспроможності продукції на ринку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10659 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
shliahy pidvyschennia.pdf | 101.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.