Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44464
Назва: | Спосіб виготовлення настоянки з бджолиного підмору |
Інші назви: | A method of making a tincture of bee sting |
Автори: | Яніга, Володимир Віталійович Yaniga, Volodymyr Vitaliiovych Гуйван, Микола Дмитрович Huivan, Mykola Dmytrovych Яніга, Тетяна Михайлівна Yaniga, Tetiana Mykhailivna Малюта, Юрій Станіславович Malyuta, Yurii Stanislavovych Яніга, Матвій Володимирович Yaniga, Matthew Volodymyrovuch Дмитришин, Сергій Олегович Dmytrushyn, Serhii Olehovych Яніга, Захарій Володимирович Yaniga, Zakhariy Volodymyrovuch Брощак, Іван Станіславович Broshchak, Ivan Stanislavovych |
Ключові слова: | бджолинний підмор bee sting медикаментозні засоби medicines фармакологія pharmacology |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | ДП «Український інститут інтелектуальної власності» |
Бібліографічний опис: | Пат. 148861 U Україна, МПК A61K 35/64 (2015.01) A61K 35/644 (2015.01) A61K 9/10 (2006.01) (24) 23.09.2021. Спосіб виготовлення настоянки з бджолиного підмору / В. В. Яніга, М. Д. Гуйван, Т. М. Яніга, Ю. С. Малюта, М. В. Яніга, С. О. Дмитришин, З. В. Яніга, І. С. Брощак (Україна); заявник та патентовласник В. В. Яніга, М. Д. Гуйван, Т. М. Яніга, Ю. С. Малюта, М. В. Яніга, С. О. Дмитришин, З. В. Яніга, І. С. Брощак. – № u202102711; заявл. 24.05.2021; опубл. 22.09.2021, бюл. № 38. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виготовлення настоянки з бджолиного підмору, що включає стадію екстрагування бджолиного підмору етиловим спиртом, згідно з корисною моделлю для виготовлення настоянки використовують бджолиний підмор з живих бджіл, який заливають 70 % медовим спиртом у співвідношенні 3:10 і настоюють протягом 60-90 діб, з фільтруванням отриманої настоянки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44464 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Брощак 148861.pdf | 146.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.