Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44465
Назва: | Спосіб виготовлення настоянки прополісу |
Інші назви: | A method of manufacturing a propolis tincture |
Автори: | Яніга, Володимир Віталійович Yaniga, Volodymyr Vitaliiovych Гуйван, Микола Дмитрович Huivan, Mykola Dmytrovych Яніга, Тетяна Михайлівна Yaniga, Tetiana Mykhailivna Малюта, Юрій Станіславович Malyuta, Yurii Stanislavovych Яніга, Матвій Володимирович Yaniga, Matthew Volodymyrovuch Дмитришин, Сергій Олегович Dmytrushyn, Serhii Olehovych Яніга, Захарій Володимирович Yaniga, Zakhariy Volodymyrovuch Брощак, Іван Станіславович Broshchak, Ivan Stanislavovych |
Ключові слова: | хіміко-фармацевтична промисловість chemical and pharmaceutical industry настоянка прополісу propolis tincture |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | ДП «Український інститут інтелектуальної власності» |
Бібліографічний опис: | Пат. 148862 U Україна, МПК C12G 3/055 (2019.01) A23L 21/20 (2016.01). Спосіб виготовлення настоянки прополісу / В. В. Яніга, М. Д. Гуйван, Т. М. Яніга, Ю. С. Малюта, М. В. Яніга, С. О. Дмитришин, З. В. Яніга, І. С. Брощак (Україна) ); заявник та патентовласник В. В. Яніга, М. Д. Гуйван, Т. М. Яніга, Ю. С. Малюта, М. В. Яніга, С. О. Дмитришин, З. В. Яніга, І. С. Брощак. – № u202102715; заявал. 24.05.2021; опубл. 22.09.2021, бюл. № 38. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виготовлення настоянки прополісу включає стадію екстрагування прополісу етиловим спиртом. Очищений і подрібнений прополіс заливають 70 % медовим спиртом в співвідношенні 3:10 з додаванням 2-3 гілочок сухого базиліку і настоюють протягом 90 діб, причому гілочки базиліку видаляють за 30 діб, з фільтруванням отриманої настоянки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44465 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Брощак 148862.pdf | 145.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.