Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45563
Назва: | Вплив епідеміологічної ситуації за часів пандемії на збут готової м’ясопереробної продукції |
Автори: | Тарабан, Н. О. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | ЗУНУ |
Бібліографічний опис: | Тарабан, Н. О. Вплив епідеміологічної ситуації за часів пандемії на збут готової м’ясопереробної продукції [Текст] / Н. О. Тарабан // Трансформація бухгалтерського обліку, аналізу та контролю в умовах соціально-економічних викликів : матеріали Міжнар. круглого столу [Тернопіль, 28 трав. 2021 р.]. – Тернопіль : ЗУНУ, 2021. – Т. 1. – С. 254-256. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45563 |
Розташовується у зібраннях: | ТРАНСФОРМАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ ТА КОНТРОЛЮ В УМОВАХ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ВИКЛИКІВ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тарабан Н.О..pdf | 240.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.