Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45563
Назва: Вплив епідеміологічної ситуації за часів пандемії на збут готової м’ясопереробної продукції
Автори: Тарабан, Н. О.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Тарабан, Н. О. Вплив епідеміологічної ситуації за часів пандемії на збут готової м’ясопереробної продукції [Текст] / Н. О. Тарабан // Трансформація бухгалтерського обліку, аналізу та контролю в умовах соціально-економічних викликів : матеріали Міжнар. круглого столу [Тернопіль, 28 трав. 2021 р.]. – Тернопіль : ЗУНУ, 2021. – Т. 1. – С. 254-256.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45563
Розташовується у зібраннях:ТРАНСФОРМАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ ТА КОНТРОЛЮ В УМОВАХ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ВИКЛИКІВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тарабан Н.О..pdf240.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.