Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48108
Назва: | Підвищення конкурентоздатності молокопереробних підприємств регіону : теорія і практика |
Автори: | Сеник, Ю. І. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Тернопіль, ЗУНУ |
Бібліографічний опис: | Сеник, Ю. І. Підвищення конкурентоздатності молокопереробних підприємств регіону : теорія і практика [Текст] : монографія / Ю. І. Сеник. - Тернопіль : ЗУНУ, 2022. - 474 с. |
Короткий огляд (реферат): | В умовах трансформації ринкових відносин змінюються і теорії, що визначають підходи для забезпечення конкурентоспроможності підприємст на національному та світовому ринку. З огляду на те, що компанії все більше зміщюють акцент в сторону екстенсивного розвитку, який передбачає збільшення ефективності роботи без змін у штаті працівників та розширення виробничих площ, все нагальніше постаєпитання аналізу закордонних практик та, що найголовніше, їх адаптація до виробничих потужностей українських компаній. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48108 |
ISBN: | 978-966-654-689-3 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Senuk.pdf | 6.05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.