Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9940
Назва: | Використання SWOT-аналізу при формуванні стратегії хлібопекарських підприємств |
Автори: | Костецька, Наталія Іванівна Хопчан, Марія Іванівна |
Ключові слова: | SWOT-аналіз фактори сильні сторони слабкі сторони можливості загрози хлібопекарські підприємства |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Сталий розвиток економіки |
Бібліографічний опис: | Костецька Н.І. Використання SWOT-аналізу при формуванні стратегії хлібопекарських підприємств / Костецька Н.І., Хопчан М.І. // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 1(4). – С. 214–219. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто сутність і можливості використання SWOT-аналізу при формуванні стратегії хлібопекарських підприємств. Визначено напрямки розвитку хлібозаводів і міні-пекарень шляхом перетворення власних слабких сторін у сильні та усунення зовнішніх загроз за рахунок наявних можливостей. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9940 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sre_2011_1.pdf | 220.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.