Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15989| Назва: | Сучасний стан розвитку м'ясопродуктового підкомплексу України |
| Автори: | Штимер, Леся Тарасівна |
| Ключові слова: | тваринництво, м’ясопродуктовий підкомплекс, виробництво, ефективність, розвиток. |
| Дата публікації: | 2013 |
| Видавництво: | Луганський національний університет ім. Т. Шевченка |
| Бібліографічний опис: | Штимер Л. Т. Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України / Л. Т. Штимер // Економічний вісник Донбасу. – 2013. – № 2. – С.152-155. |
| Серія/номер: | ;№2(32) |
| Короткий огляд (реферат): | Досліджено стан і тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України як однієї зі стратегічно важливих галузей АПК. Проаналізовані основні проблеми галузі в сучасних умовах та запропоновані шляхи виходу тваринництва з кризового стану, які дадуть змогу забезпечити ефективний розвиток галузі та збільшити обсяги виробництва м’яса на сільськогосподарських підприємствах. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15989 |
| ISSN: | 1817-3772 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України.pdf | 174.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.