Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16866| Назва: | Формування конкурентних переваг ТОВ «Микулинецький Бровар» |
| Інші назви: | Formation of competitive advantages of «Mykulynetskyy Brovary» |
| Автори: | Кузів, Оксана Богданівна |
| Ключові слова: | конкуренція конкурентні переваги оцінка конкурентних переваг |
| Дата публікації: | 2017 |
| Видавництво: | Тернопільський національний економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Кузів, О. Б. Формування конкурентних переваг ТОВ «Микулинецький Бровар» : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 8.03060104 – менеджмент зовнішньоекономічної діяльності магістер. програма – міжнародний інвестиційний менеджмент / Оксана Богданівна Кузів ; наук. керівник к.е.н., доцент О. Ф. Мигаль. – Тернопіль, 2017. – 122 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Науково узагальнено та систематизовано теоретичні положення формування конкуренції та конкурентних переваг, на основі чого розроблено та обґрунтовано пропозиції щодо зміцнення конкурентних переваг ТОВ «Микулинецький Бровар» |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16866 |
| Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kuziv_O_MAUNm-21_2017.pdf | 2.05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.