Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17408| Назва: | Оперативне управління витратами підприємств харчової галузі |
| Автори: | Волошина, Вікторія |
| Ключові слова: | управління внутрішній контроль витрати калькуляція класифікація собівартість |
| Дата публікації: | 2014 |
| Видавництво: | Тернопіль |
| Бібліографічний опис: | Волошина, В. Оперативне управління витратами підприємств харчової галузі [Текст] / Вікторія Волошина // Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації : міжнар. зб. наук. праць. - 2014. - Вип. 3. - С. 229-232. |
| Короткий огляд (реферат): | У статті обґрунтовано необхідність удосконалення процесу управління витратами на підприємствах харчової промисловості. Запропоновано узагальнену класифікацію витрат виробництва із врахуванням функцій управління витратами виробництва, розроблено модель управління витратами. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17408 |
| Розташовується у зібраннях: | Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації 2014 рік Випуск 3 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Волошина В..pdf | 219.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.