Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/24075| Назва: | Особливості та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Тернопільській області | 
| Автори: | Феш, Мирослава Запорожан, Лариса | 
| Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес туризм інвестиції рентабельність hotel-restaurant business tourism investments profitability | 
| Дата публікації: | 2013 | 
| Видавництво: | Економічна думка | 
| Бібліографічний опис: | Феш, М. Особливості та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Тернопільській області [Текст] / Мирослава Феш, Лариса Запорожан // Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України. - 2013. - Вип. 18. - С. 54-58. | 
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто ключові аспекти та особливості формування готельно- ресторанного бізнесу. Виділено основні напрямки, передумови і проблеми розвитку цього перспективного та інвестиційно привабливого виду бізнесу на вітчизняному ринку. The article reviews key aspects and specific features of the hotel-restaurant business. The basic directions, conditions and problems of development of this promising and attractive business investment in the domestic market. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/24075 | 
| Розташовується у зібраннях: | Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України Випуск 18 2013 рік | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Феш М..pdf | 374.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
