Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53749
Назва: Стратегії розвитку ресторанного бізнесу
Інші назви: Strategies for restaurant business development
Автори: Барціховський, К. А.
Ключові слова: ресторанний бізнес
якість обслуговування
сервіс
конкурентоспроможність
Дата публікації: 2024
Видавництво: Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ
Бібліографічний опис: Барціховський, К. А. Стратегії розвитку ресторанного бізнесу = Strategies for restaurant business development : кваліфікаційна робота : спец. 076 – підприємництво та торгівля освітньо-професійна програма – підприємництво та торгівля / К. А. Барціховський. Вінниця : ВННІЕ ЗУНУ, 2024. 52 с.
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено теоретичні основи формування та тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні, запропоновано напрямки впровадження інноваційних підходів в закладах ресторанного бізнесу країни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53749
Розташовується у зібраннях:2024-2025 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bartsikhovsky K. PT mvn-21.pdf1.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.