Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53749
Назва: | Стратегії розвитку ресторанного бізнесу |
Інші назви: | Strategies for restaurant business development |
Автори: | Барціховський, К. А. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес якість обслуговування сервіс конкурентоспроможність |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ |
Бібліографічний опис: | Барціховський, К. А. Стратегії розвитку ресторанного бізнесу = Strategies for restaurant business development : кваліфікаційна робота : спец. 076 – підприємництво та торгівля освітньо-професійна програма – підприємництво та торгівля / К. А. Барціховський. Вінниця : ВННІЕ ЗУНУ, 2024. 52 с. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі досліджено теоретичні основи формування та тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні, запропоновано напрямки впровадження інноваційних підходів в закладах ресторанного бізнесу країни. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53749 |
Розташовується у зібраннях: | 2024-2025 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bartsikhovsky K. PT mvn-21.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.