Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54328
Назва: Мотивація і стимулювання персоналу в готельно-ресторанному бізнесі
Автори: Кріль, Ірина Василівна
Ключові слова: мотивація
стимулювання персоналу
підвищення ефективності праці
Дата публікації: 2024
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Кріль, І. В. Мотивація і стимулювання персоналу в готельно-ресторанному бізнесі : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Ірина Василівна Кріль ; наук. керівник к.е.н., доц. О. Я. Гугул. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 93 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота Мотивація і стимулювання персоналу в готельно-ресторанному бізнесі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54328
Розташовується у зібраннях:2024-2025 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кріль І..pdf1.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.