Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18610| Назва: | Передумови забезпечення ефективного розвитку підприємств харчової промисловості в післяприватизаційний період |
| Автори: | Чорна, Неля Петрівна |
| Ключові слова: | харчова ппомисловість, населення, продукти харчування, післякризовий період |
| Дата публікації: | 2008 |
| Видавництво: | Чорна Н.П. . Передумови забезпечення ефективного розвитку підприємств харчової промисловості в післяприватизаційний період//Стратегія забезпечення сталого розвитку України: матеріали мідян. науково-прак. конференції 20 травня 2008, м. Київ.-С.55 -57. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18610 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 29. .pdf | 1.66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.