Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18612| Назва: | Ефективне використання трудового потенціалу і належне забезпечення продуктами харчування як фактори-детермінанти розвитку туристичної індустрії України |
| Автори: | Чорний, Роман Степанович Чорна, Неля Петрівна |
| Ключові слова: | трудовий потенціал, туристична індустрія, продукти харчування |
| Дата публікації: | 2013 |
| Видавництво: | Чорний Р.С., Чорна Н.П. Ефективне використання трудового потенціалу і належне забезпечення продуктами харчування як фактори-детермінанти розвитку туристичної індустрії України// Організація діяльності підприємств туристичної індустрії в умовах інтеграційних процесів: мат. міжнародної науково-практ. конф. 16-18 квітня 2013 р., м. Тернопіль-Форос, С.308-309 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18612 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 31 .pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.