Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 675
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Формування системи ефективного управління персоналом на підприємстві | Новосельський, Володимир Володимирович |
2023 | Інноваційні технології професійного розвитку персоналу організації | Півторак, Надія Андріївна |
2023 | Сучасні технології формування команд в організації | Поліщук, Яна Ігорівна |
2023 | Соціальна політика підприємства в умовах воєнного стану | Романів, Богдан Ігорович |
2023 | Командна робота як інструмент ефективної діяльності організації | Сірант, Даніела Віталіївна |
2023 | Розробка стратегії розвитку персоналу в умовах цифрової економіки | Смалько, Юлія Сергіївна |
2023 | Територіальна організація місцевого самоврядування | Соломушинський, Максим |
2023 | Управління рухом кадрів на підприємстві в сучасних умовах | Трепет, Максим Михайлович |
2023 | Використання робочого часу в організації: стан та шляхи вдосконалення | Турська, Олена Олегівна |
2023 | Управління розвитком корпоративної культури організації | Фостик, Вадим Андрійович |
2023 | Управління адаптацією персоналу в організації | Чернець, Н. В. |
2023 | Формування мотиваційного механізму в управлінні персоналом підприємства | Щур, Микита Володимирович |
2023 | Формування трудового потенціалу підприємства | Ярош, Тетяна Володимирівна |
2023 | Стадії та моделі емоційного вигорання у студентів-психологів | Репенкова, Лідія Василівна |
2023 | Особливості розвитку ціннісно-мотиваційної сфери підлітків | Панічевська, Вікторія Віталіївна |
2023 | Соціальна та психологічна адаптації студентів-першокурсників до умов навчання у ЗВО | Ліщинович, Михайло Михайлович |
2022 | Дослідження ризиків туристів в закордонних подорожах | Хомин, І.А. |
2022 | Сертифікація та стандартизація туристичних послуг в контексті Європейської інтеграції | Головенко, А.М. |
2022 | Управління комунікаційною діяльністю на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу на основі впровадження сучасних інформаційних технологій | Климишин, І.А. |
2022 | Удосконалення технології і організація харчування подієвого (спортивного, культурного) туристського заходу | Дерецький, М.М. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 675