Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/52814
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вашків, О.П. | - |
dc.contributor.author | Собко, О.М. | - |
dc.contributor.author | Смерека, С.Б. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-19T13:44:42Z | - |
dc.date.available | 2024-12-19T13:44:42Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Вашків О.П., Собко О.М., Смерека С.Б. Управління конкурентоспроможністю продукції : навч. посіб. для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Тернопіль : ЗУНУ, 2021. 272 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/52814 | - |
dc.description | Висвітлено теоретико-методичні та прикладні аспекти сутності та оцінювання конкурентоспроможності підприємства і його продукції, розуміння особливостей та логіки формування конкурентних переваг, дослідження конкурентного середовища, методики оцінювання та аналізу рівня конкурентоспроможності продукції, послуг чи товарної марки, управління конкурентоспроможністю на тактичному й стратегічному рівнях. Навчальний посібник покликаний сприяти студентам у самостійному опануванні навчальної дисципліни «Управління конкурентоспроможністю продукції», ознайомлюючи їх із тематикою та основним змістом, даючи відповіді на основні теоретичні і практичні питання навчального курсу. | uk_UA |
dc.publisher | ЗУНУ | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність підприємства | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність продукції | uk_UA |
dc.subject | конкурентні переваги | uk_UA |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю продукції | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Підручники і навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Управління конкурентоспроможністю продукції.pdf | 3.74 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.